Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Ελληνικές Αρχές Εξαρθρώνουν Κύκλωμα Trafficking: Συλλήψεις για Εμπορία Ανηλίκων και Διακίνηση Ναρκωτικών

κοσμηματοπωλεία 

Ελληνικές Αρχές Εξαρθρώνουν Κύκλωμα Trafficking: Συλλήψεις για Εμπορία Ανηλίκων και Διακίνηση Ναρκωτικών. Οι ελληνικές αρχές προχώρησαν στην εξάρθρωση ενός κυκλώματος trafficking που εμπλέκονταν στη μεταφορά και εκμετάλλευση ανηλίκων κοριτσιών. Οι έρευνες που διενεργήθηκαν στις 17 και 18 Μαρτίου 2024 σε περιοχές της Αθήνας αποκάλυψαν ότι τα μέλη του κυκλώματος εξέδιδαν τις ανήλικες σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης, συμπεριλαμβανομένης μιας 25χρονης, ενός 25χρονου, ενός 54χρονου και μιας 21χρονης, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και της διακίνησης ναρκωτικών.

Η 25χρονη, από το καλοκαίρι του 2023, είχε εντοπίσει ανήλικα κορίτσια και τα είχε στρατολογήσει, οργανώνοντας συναντήσεις με πελάτες σε ξενοδοχεία της Αθήνας, όπου αυτά υποβάλλονταν σε σεξουαλική εκμετάλλευση. Επίσης, συμμετείχε στις συναντήσεις αυτές και πολλές φορές παρείχε ναρκωτικές ουσίες στα θύματα. Οι άλλοι συλληφθέντες βοηθούσαν στη μεταφορά και παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία, ενώ η 21χρονη εμπλέκονταν στη γενετήσια εκμετάλλευση ενός από τα θύματα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία και μικρές ποσότητες ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη για περαιτέρω εξέταση.

Related posts

Εγκληματική οργάνωση λήστευε με «ριφιφί» κοσμηματοπωλεία 

Arcadia Spot KP

Εξαρθρώθηκαν 2 εγκληματικές οργανώσεις που εξασφάλιζαν παράνομη διαμονή αλλοδαπών

Arcadia Spot KP

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιούταν στην Πελοπόννησο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment