Ελλάδα Επικαιρότητα

Εμπορικά καταστήματα: Το εορταστικό ωράριο ξεκινά με ανοιχτές τις Κυριακές

Εμπορικά καταστήματα: Το εορταστικό ωράριο

Εμπορικά καταστήματα: Το εορταστικό ωράριο ξεκινά με ανοιχτές τις Κυριακές. Τα εμπορικά καταστήματα στη χώρα μας θα είναι ανοιχτά για τρεις Κυριακές τον Δεκέμβριο, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου. Οι δύο παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που πέφτουν φέτος Κυριακή, θα είναι κανονικά ανοιχτά τα καταστήματα για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Επιπλέον, θα προηγηθεί μία ακόμα Κυριακή ανοιχτή για τα καταστήματα, στις 17 Δεκεμβρίου.

Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Ωστόσο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ώρα έναρξης θα είναι στις 09:00 το πρωί.

Οι έμποροι εκφράζουν αισιοδοξία ότι η φετινή εορταστική αγορά θα κινηθεί καλύτερα από την αντίστοιχη περσινή, παρά τα έκτακτα γεγονότα που έχουν συμβεί πρόσφατα. Ο Δεκέμβριος αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους κρισιμότερους μήνες για τα ταμεία των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς το ¼ του ετήσιου τζίρου των καταστημάτων επιτυγχάνεται στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εμπορικά καταστήματα: Το εορταστικό ωράριο

Τα σούπερ μάρκετ δεν ακολουθούν το λιανεμπόριο ειδικά στις εκπτωτικές περιόδους σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων τους. Όμως, στις εορταστικές περιόδους Πάσχα και Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ανοίγουν κανονικά. Όμως, στις εορταστικές περιόδους Πάσχα και Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ανοίγουν κανονικά.

Το εορταστικό ωράριο

Related posts

Η DEMO και ο Δήμος Τρίπολης δημιουργούν ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό

Arcadia Spot GZ

Τα Χριστούγεννα: Η γιορτή της ελπίδας και της αγάπης

Arcadia Spot GZ

Χριστόψωμο: Το ψωμί που φτιάχνεται στα σπίτια τα Χριστούγεννα

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment