Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ενισχύεται ο πάγκος του Παναρκαδικού με Παναγιώτη Παναγούλια

panarkadikos-logo

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοίνωσε επίσημα, το προπονητικό team που θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα της Τρίπολης στην Α Κατηγορία Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας για το 2023-2024. Νέο πρόσωπο με το οποίο ενισχύεται ο πάγκος του Παναρκαδικού θα είναι ο Παναγιώτης Παναγούλιας. Ο Παναγιώτης Παναγούλιας είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Παναρκαδικού ως ποδοσφαιριστής και είχε υπάρξει βοηθός προπονητή στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια της θητείας του Θανάση Στάικου.

Φυσικά στο τιμόνι της ομάδας παραμένει ο Σπύρος Λαγός με ανανέωση της συνεργασίας του με το Σύλλογο. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι και τη νέα χρονιά ο έμπειρος πλέον Γιάννης Πασιαλής ο οποίος εκτός από προπονητής είναι και καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής).

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο καλωσορίζει τον Παναγιώτη Παναγούλια στην πράσινη οικογένεια και εύχεται και στους τρεις προπονητές να έχουν υγεία, δύναμη, τύχη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες που θα φέρουν τον ιστορικό Παναρκαδικό εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται δηλ. στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Προύντζος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευάγγελος Πάγκας

Related posts

Εκδήλωση της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

ΑΥΡΙΟ το WORKSHOP για το πρόγραμμα «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment