Top News Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Εντυπωσιακές οι γυναίκες του Αστέρα Τρίπολης-Νίκησαν 5-0 το Βόλο

Εντυπωσιακές ήταν σήμερα οι γυναίκες του Αστέρα Τρίπολης, καθώς νίκησαν πανεύκολα με 5-0 την ομάδα του Βόλου στον αγώνα που διεξήχθη στο πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών.

Οι γυναίκες του Αστέρα Τρίπολης σκόραραν πέντε φορές, είχαν χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη περισσότερα γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 20′ η Γούλα, μετά από όμορφη συνεργασία της Μοσκοφίδου με την Δρακωνάκη. Στο 22′ η ομάδα του Βόλου είχε δοκάρι με την Κέκου και η συνέχεια του αγώνα ανήκε εξ’ ολοκλήρου στις κιτρινομπλέ. 

Στο 32′ η Μοσκοφίδου δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλο τερματοφύλακα στην εκτέλεση πέναλτι, αλλά δύο λεπτά αργότερα με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο 51′ η Νεοφύτου με δυνατό σουτ σημείωσε το 3-0 και το σκορ έκλεισε με ακόμη δύο γκολ της Μοσκοφίδου, στο 70′ και στο 72′. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μελισσού, Durkovic, Τζαφέρη (65′ Καραγιάννη), Μοσκοφίδου (74′ Μάλλιαρη), Μιχαλοπούλου, Δρακωνάκη (74′ Καντζιώρα), Γούλα, Mendoza (74′ Ζιώγα), Φακίνου (58′ Πάστρα)

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment