Επικαιρότητα Πολιτικά

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, περιέγραψε το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ως εξαιρετικό για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε τη σημασία της συμμετοχής των νέων στην πολιτική, αλλά ανησυχεί για το υψηλό ποσοστό αποχής, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν και να ασκούν το δικαίωμά τους στην ψήφο, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας.

Σχετικά με το αποτέλεσμα στη Θεσσαλία και τον υποψήφιο της ΝΔ Κώστα Αγοραστό, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι προηγουμένως κάποιοι διατυπώναν προβλέψεις ότι δεν θα συγκεντρώσει το ποσοστό που τελικά επέτυχε. Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την επόμενη Κυριακή και την πιθανή νίκη του Κώστα Αγοραστού στις εκλογές.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Μπέου, ο κ. Αυγενάκης τις χαρακτήρισε τραγικές και επεσήμανε ότι ο ίδιος ως υφυπουργός Αθλητισμού δεν είχε αντέξει να συνεργαστεί μαζί του λόγω του χαρακτήρα του. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι δημότες του Βόλου διατηρούν διαφορετική άποψη για τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος εργάζεται σκληρά και επιβραβεύεται από τους πολίτες. Επισημάνθηκε επίσης ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν με την ψήφο τους.

Τέλος, ανέφερε ότι αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλία για συσκέψεις με τους παραγωγούς προκειμένου να εξειδικεύσουν τα μέτρα στήριξης της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή.

Related posts

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου : μένει εκτός από ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Arcadia Spot GZ

Ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας : Νέες Προσθήκες για τις Ευρωεκλογές

Arcadia Spot GZ

Νέα Δημοκρατία : Νέα γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής εκλέγει σήμερα η ΝΔ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment