Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε διανομή νοθευμένων καυσίμων

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε διανομή νοθευμένων καυσίμων. Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξουδετέρωσε ένα εγκληματικό κύκλωμα που εισήγαγε χημικούς διαλύτες από τη Βουλγαρία, τους αναμίγνυε με καύσιμα, και στη συνέχεια τα διανέμενε μέσω δύο πρατηρίων καυσίμων σε περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, -3- άτομα συνελήφθησαν, και περισσότεροι από 29 τόνοι μείγματος χημικών διαλυτών και 4 βυτιοφόρα κατασχέθηκαν. Επιπλέον, ανακαλύφθηκε μια παράνομη αποθήκη στη Δυτική Αττική όπου αποθηκεύονταν παράνομα χημικοί διαλύτες.

Οι τρεις συλλήψεις αναφέρονται στα άτομα ηλικίας 60, 32 και 19 ετών. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και των νόμων περί ρύθμισης της αγοράς προϊόντων, παροχής υπηρεσιών και ανταγωνισμού. Η αστυνομία χρησιμοποίησε πληροφορίες για να εντοπίσει το κύκλωμα και πραγματοποίησε έρευνα υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.). Αποκαλύφθηκε ότι το κύκλωμα εισήγαγε χημικούς διαλύτες από τη Βουλγαρία και τα διανέμενε σε διάφορες περιοχές της Αττικής, χρησιμοποιώντας βυτιοφόρα.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment