Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Επίδομα παιδιού για το Δεκέμβρη – Πόσα θα πάρουν οι Δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού για το Δεκέμβρη

Επίδομα παιδιού για το Δεκέμβρη – Πόσα θα πάρουν οι Δικαιούχοι. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οικογένειες με πολλά παιδιά και χαμηλά εισοδήματα θα λάβουν επιπλέον επίδομα παιδιού τα Χριστούγεννα. Οι δικαιούχοι, που ανέρχονται σε 800.000, θα λάβουν επιπλέον ποσά, εξαρτώμενα από τον αριθμό των παιδιών και το εισόδημα της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, για το πρώτο και το δεύτερο παιδί, τα ποσά κυμαίνονται ανά 105 ή 63 ή 42 ευρώ ανάλογα με το εισόδημα της οικογένειας. Για το τρίτο παιδί και κάθε επόμενο, τα ποσά είναι 210 ή 126 ή 84 ευρώ. Η αύξηση του επιδόματος παιδιού κατά 150% για τον Δεκέμβριο αναμένεται να ενισχύσει οικονομικά πολλές οικογένειες, προσφέροντας τους μια επιπλέον οικονομική ανακούφιση κατά τη διάρκεια των εορτών.

Για παράδειγμα, μια οικογένεια με δύο γονείς και ένα παιδί με εισόδημα 26.000 ευρώ θα λάβει 70 ευρώ επιπλέον τον Δεκέμβριο.
Αντίστοιχα, μια οικογένεια με δύο γονείς και δύο παιδιά με εισόδημα 18.800 ευρώ θα λάβει 210 ευρώ επιπλέον τον Δεκέμβριο.
Ενώ, μια οικογένεια με δύο γονείς και τρία παιδιά με εισόδημα 13.000 ευρώ θα λάβει τον Δεκέμβριο 700 ευρώ.

Related posts

Επιδόματα παιδιού : Οι αιτήσεις για το 2023 λήγουν στις 15 Ιανουαρίου

Arcadia Spot GZ

Επίδομα παιδιού : Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Arcadia Spot GZ

Επίδομα Παιδιού: Την Τετάρτη πληρώνεται η προκαταβολή

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment