Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Επίσκεψη Προέδρου Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο Δημαρχείο Τρίπολης: Έναρξη Συνεργασίας για την Ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου

Επίσκεψη Προέδρου Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο Δημαρχείο Τρίπολης: Έναρξη Συνεργασίας για την Ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου. Το Δημαρχείο της Τρίπολης επισκέφθηκε, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Γιώργο Λαγό.

Ο κ. Γιαννόπουλος ενημερώθηκε για την πορεία του έργου στο κολυμβητήριο Τρίπολης, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το συγκεκριμένο έργο.

«Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, που μας δέχτηκε και συνεργαστήκαμε μαζί του.

Ξεκινά από σήμερα η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και η Κολυμβητική Ομοσπονδία θα είναι πάντα στο πλευρό του δήμου Τρίπολης.

Είμαστε σίγουροι για την μελλοντική αγαστή συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και στην ευόδωση θεμάτων που αφορούν την ομοσπονδία μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαγός σημείωσε ότι «ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την πορεία των εργασιών. Στόχος, μετά την ολοκλήρωση του έργου, είναι να οργανωθούν σημαντικοί κολυμβητικοί αγώνες. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Related posts

Κ.Τζιούμης : “Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Arcadia Spot KP

Τζιούμης : Στο Λεβίδι για την 203η επέτειο της πρώτης νικητήριας μάχης κατά των Τούρκων

Arcadia Spot KP

Κώστας Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Arcadia Spot KP

Leave a Comment