Δήμοι Αρκαδίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τα οφέλη και την ασφάλεια του Φυσικού Αερίου

Η «HENGAS ΑΕ» και το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνουν την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου* ενημερωτική ημερίδα με θέμα:
«Το φυσικό αέριο στην Τρίπολη – Προδιαγραφές και Ασφάλεια Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου – Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από τη σύνδεση με το φυσικό αέριο και η επιδότησή του από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.


Σε ποιους απευθύνεται
Η εκδήλωση απευθύνεται στους μηχανικούς που έχουν δικαίωμα σύνταξης μελέτης φυσικού αερίου, στους υδραυλικούς – εγκαταστάτες εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και σε εμπόρους υλικών συναφών με εργασίες φυσικού αερίου.


Φόρμα συμμετοχής
Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντικές Ανακοινώσεις, Προσκλήσεις – Νέα Επιμελητηρίου).

Πρόγραμμα Ημερίδας

18.30 Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί επισήμων
18.40 Μελέτη και κατασκευή εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου – Χρήστος Δεμερτζής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
18.55 Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία – Εργασίες Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου – Ιωάννης Πλέσσας, Χημικός Μηχανικός – Παναγιώτης Καρανάσιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
19.15 Παρουσίαση της δράσης ΕΣΠΑ «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου – Κώστας Μανώλης, Μηχανολόγος Μηχανικός
19.30 Ερωτήσεις – Συζήτηση, Συντονισμός – Νίκος Κουτσογιάννης σύμβουλος της εταιρείας «Hengas»

Πληροφορίες
Σχετικά με την εκδήλωση στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6). Σχετικά με τη θεματολογία της εκδήλωσης: 2311990131, κα. Χριστίνα Χαραλαμπίδου, c.charalampidou@hengas.gr
*Διεύθυνση: 25 ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη, είσοδος από Πανός.

Related posts

Ενημέρωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας Nεα πρότυπα καταστατικά για τη σύσταση εταιρείας

Arcadia Spot GZ

Γιάννης Τρουπής: «Σε γερές βάσεις οι σχέσεις Επιμελητηρίου και Συλλόγου Καφέ Εστιατόρων Αρκαδίας»

Arcadia Spot GZ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Ειδοποίηση για περιστατικά εξαπάτησης ελληνικών επιχειρήσεων στην Τουρκία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment