Αθλητικά Επικαιρότητα

Ευχαριστήρια επιστολή του Παναρκαδικού στη διοίκηση του Λεωνιδίου για τη φιλοξενία

Panarkadikos_FC_logo.svg

Με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής αγωνιστικής χρονιάς η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. εύχεται σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αρκαδίας να έχουν μία καλή και ήρεμη χρονιά χωρίς βία και χωρίς έκτροπα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας (που θα πρέπει να κάνουν όλα τα σωματεία)και για τη δημιουργία  ενός θετικού κλίματος στα γήπεδα της Αρκαδίας, η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. συγχαίρει δημόσια για τη νίκη της την ομάδα του Λεωνιδίου που επιτεύχθηκε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α τοπικής κατηγορίας ( 23/10/22 ) με αντίπαλο τον Παναρκαδικό ( 2 – 1 )

Παράλληλα  ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της ομάδας της Κυνουρίας για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία της ομάδας μας στο μεταξύ τους αγώνα στο γήπεδο του Λεωνιδίου

 Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. υπόσχεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία στην ομάδα του Λεωνιδίου κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Τρίπολης. 

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους παράγοντες και στους διαιτητές της Αρκαδίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Related posts

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ

Arcadia Spot GZ

Πλήρωσε τα λάθη του ο Αστέρας… Έχασε 4-2 από την ΑΕΚ

ArcadiaSpot Team

Ο Λευτέρης Λύρατζης στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment