Επικαιρότητα Πολιτικά

Εσωτερικές Δυναμικές και Προετοιμασία Εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Αναμονή Υποβολής Υποψηφιοτήτων για την Προεδρία

Εσωτερικές Δυναμικές και Προετοιμασία Εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Αναμονή Υποβολής Υποψηφιοτήτων για την Προεδρία

Εσωτερικές Δυναμικές και Προετοιμασία Εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Αναμονή Υποβολής Υποψηφιοτήτων για την Προεδρία. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναμονή υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε ανανέωση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Το κύριο ερώτημα παραμένει ο χρόνος που θα ανακοινώσουν οι υποψήφιοι τις προτάσεις τους και πόσοι θα διεκδικήσουν τη θέση.

Ενδέχεται οι υποψηφιότητες να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που ολοκληρώνεται την Κυριακή. Η εκλογή νέου προέδρου αναμένεται να γίνει γρήγορα, εντός 15-20 ημερών.

Ωστόσο, η γρήγορη διαδικασία προκαλεί εσωτερικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με ορισμένους να αμφισβητούν την επαρκή χρονική διάρκεια για μια τόσο σημαντική διαδικασία.

Ως πιθανοί υποψήφιοι αναφέρονται ο Διονύσης Τεμπονέρας και η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος φαίνεται λιγότερο πιθανός. Ο Κασσελάκης είναι φαβορί για την επανεκλογή του.

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε αλλαγή στην τακτική, με την ομάδα του Κασσελάκη να προσπαθεί να την αξιοποιήσει στον ενδεδειγμένο βαθμό. Οι αλλαγές στα κομματικά όργανα απηχούν την εποχή Τσίπρα, αλλά ο Κασσελάκης θα προτιμούσε να μην είχε επιβληθεί ο οδικός χάρτης από τον προκάτοχό του.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Arcadia Spot GZ

ΣΥΡΙΖΑ : Γεροβασίλη και Κασσελάκης σε ρήξη για το μέλλον του κόμματος

Arcadia Spot GZ

Εκτάκτως Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μετά τις Πολεμικές Αντιδράσεις

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment