Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα

Ευχαρηστήρια επιστολή του Ευστάθιου Κούλη για την εκλογή του στο Κ.Ε.Δ.Ε.

Ευχαρηστήρια επιστολή του Ευστάθιου Κούλη για την εκλογή του στο Κ.Ε.Δ.Ε.

Ευχαρηστήρια επιστολή του Ευστάθιου Κούλη για την εκλογή του στο (Κ.Ε.Δ.Ε.)., Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δεκάδες συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και στήριξαν την εκλογή μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Αποτελεί υποχρέωσή μου να απευθύνω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στον φίλο Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Λάζαρο Κυρίζογλου που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας “ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΗΜΟΙ” και να του ευχηθώ καλή και δημιουργική μας θητεία ομοίως και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα επιθυμώ να διαβεβαιώσω εκείνους τους συναδέλφους που επέλεξαν άλλους υποψηφίους ότι οι εκλογές τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί. Υπηρέτες του λαού που μας ανέδειξε στο αυτοδιοικητικό μας μετερίζι. Τίποτα δεν μας χωρίζει. Αντίθετα μας ενώνει η κοινή μας αγωνία για το αύριο της πατρίδας, για την ανάπτυξη του τόπου μας, για την ευημερία των συμπολιτών μας.

Θα δώσουμε από κοινού τον αγώνα για να βελτιώσουμε το θεσμικό πλαίσιο του Α’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να διεκδικήσουμε περισσότερους πόρους και να εκσυγχρονίσουμε την λειτουργία των Δήμων μας. Θα παλέψουμε μαζί για να εκπληρώσουμε το κοινό μας όραμα για μια ισχυρή και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα αποτελεί την ραχοκοκαλιά της σύγχρονης και σε ευρωπαϊκά πρότυπα οργανωμένης ελληνικής κοινωνίας. Ευχαρηστήρια επιστολή του Ευστάθιου Κούλη για την εκλογή του στο Κ.Ε.Δ.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι προέρχομαι από έναν μικρό πληθυσμιακά αλλά μεγάλο σε έκταση Δήμο. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ ως ο μόνος εκλεγμένος Δήμαρχος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τιμήσω την εμπιστοσύνη και να σταθώ στο πλευρό σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ενωμένοι θα δώσουμε τις μάχες για να βρεθούν λύσεις σ’ όλα τα φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούν. Την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση, τον εκσυγχρονισμό των μέσων που έχουμε στην διάθεσή μας για να είμαστε αποτελεσματικοί στα καθήκοντά μας αλλά και συνεπείς στις υποχρεώσεις που το Σύνταγμα και οι νόμοι μας επιβάλουν.

Είμαστε όλοι στην αρχή μιας πενταετούς θητείας. Μπροστά μας ξεπροβάλει ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Να μείνουμε σταθεροί στο σήμερα και να βαδίσουμε το εύκολο μονοπάτι της πεπατημένης ή να παλέψουμε για την αυτοδιοίκηση του μέλλοντος; Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι επιλέγουμε το δεύτερο.
Καλό μας αγώνα λοιπόν. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε.

Με τιμή,
Ευστάθιος Χαρ. Κούλης
Δήμαρχος Γορτυνίας
Μέλος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε
.

Related posts

Δημήτρης Πιστεύος: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους Πελοποννησίους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με την ψήφο τους έφεραν το θετικό αποτέλεσμα της εκλογής μου».

ArcadiaSpot Team

Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για τη νίκη των εκλογών

Arcadia Spot GZ

Οικονομική στήριξη στους πληγέντες δήμους με απόφαση ΚΕΔΕ

Arcadia Spot FG

Leave a Comment