Top News Δήμοι Αρκαδίας Επικαιρότητα

Ευχαριστήριο του Βαγγέλη Γιαννακούρα προς τους υποστηρικτές του

androulakis-giannakouras

Ευχαριστήριο του Βαγγέλη Γιαννακούρα απευθύνει προς τους υποστηρικτές του για τις εκλογές που διεξάχθηκαν την Κυριακή. Ακολουθεί παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δύναμή μου οι συμπατριώτες μου»

Αυτό ήταν το σύνθημα της μικρής για εμένα, λόγω συγκεκριμένων συνθηκών, προεκλογικής περιόδου. Συνθηκών έξω και πέρα από εμένα που δεν μου έδωσαν την δυνατότητα να συνομιλήσω με όλους σας,  αν και το ήθελα πολύ, αφού αυτό έκανα πάντα, σε όλη μου την πολιτική διαδρομή.

Τώρα που τέλειωσε η εκλογική μάχη, το αποτέλεσμα στην Αρκαδία, που έφερε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , το οποίο έφθασε στο 17,84%, από 10,81% που ήταν στις εκλογές του 2019, αποδεικνύει πως η συμμετοχή μου ήταν καταλυτική, έστω και αν δεν είχε το αίσιο αποτέλεσμα για εμένα, να εκλεγώ Βουλευτής,  με σκοπό η «Αρκαδία της καρδιάς μας» να είναι ξανά μπροστά.

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω όλους , όσοι  δείξατε την εκτίμησή σας στο πρόσωπό μου και με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Να ευχαριστήσω επίσης και όλους όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανεξάρτητα αν επέλεξαν κάποιον άλλον συνυποψήφιο ή έριξαν ψηφοδέλτιο υπέρ του κόμματος. Ο στόχος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επετεύχθη.

Η δική μου υπόσχεση είναι πως θα είμαι «παρών», αφού όπως λέω πάντα, είμαι πάνω από όλα ιδεολόγος Αρκάς και η Αρκαδία είναι η μεγάλη μου οικογένεια.

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!

Related posts

Κλοπές στην Αρκαδία : Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής

Arcadia Spot GZ

Αρκαδία : Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθησαν 2 άτομα για απόπειρες κλοπών στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment