Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

1η θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλλιθέα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη και τον συναθλητή του Μπαβέλα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά Καλλιθέα Grand Slam 2023.

Οι αθλητές Ζωγραφάκης και Μπαβέλας αγωνιζόμενοι στο τουρνουά της Καλλιθέας σε 32άρι ταμπλό πέρασαν με bye τον πρώτο γύρο και συνέχισαν με 2-1 σετ (41,24,8-6) έναντι των Αντωνιάδη – Κεμεντζεντιδη περνώντας στην φάση των οκτώ. Στον επόμενο αγώνα οι Λάτσης – Καστάνης δεν κατάφεραν να σταματήσουν την πορεία των Ζωγραφάκη και Μπαβέλα και ηττήθηκαν με 2-0 σετ (40, 41), όπως επίσης και στον επόμενο γύρο απέναντι στους Λαζίδη και Χαραλαπίδη τους οποίους και κέρδισαν με το ίσιο σκορ 2-0 σετ (62, 62). Επιτυχημένο ήταν το πέρασμά τους και από τον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στους Καπετανόπουλο και Ζαχαρόπουλο με 2-0 σετ (61,63) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια, εκ νέου, στους Ζωγραφάκη και Μπαβέλα, τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, που απομένει και καλή τους επάνοδο στην αγωνιστική τους δραστηριότητα.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment