Γενικά Επικαιρότητα

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Τι λένε οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου 2023; Δείτε τις προβλέψεις από την αστρολόγο Άση Μπήλιου.

Κριός

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη, προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Οι όψεις της Σελήνης δείχνουν ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Ζυγό στον τομέα της εργασίας κάνοντας την Τρίτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη Σελήνης-Ήλιου που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα στην καθημερινότητα σας, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Οι πολύ θετικές όψεις Σελήνης-Άρη-Ήλιου πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρουν ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές είναι από τις μέρες που μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εβδομάδα ακόμη κι αν έχετε να κάνετε μια συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην τα αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο που είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας.

Καρκίνος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, συναντά τον Άρη σε εξάγωνο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, η σημερινή μέρα σας ευνοεί ειδικά οι ώρες μέχρι το απόγευμα. Μη χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την οικογενειακή αλλά και την ερωτική σας ζωή.

Λέων

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με το ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανό να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, π.χ. τον εργοδότη σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

Παρθένος

Καλώς ή κακώς είστε η επιτομή της επικοινωνίας και της πληροφορίας ως εκπρόσωποι του ζωδίου του Ερμή και σήμερα με το εξάγωνο Σελήνης-Άρη τα πληκτρολόγια θα πάρουν… φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά μέιλς, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις, είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας ένα μικρό στρες από τη μια για να βγουν όσα έχετε υπολογίσει να κάνετε κι από την άλλη σας φορτίζει λίγο περισσότερο συναισθηματικά. Επίσης, σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση.

Σκορπιός

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στα μετόπισθεν του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή. Κερδίστε λίγο χρόνο να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Τις πρωινές ώρες τα πράγματα θα είναι πιο θετικά και ενδεχομένως μια κουβέντα με ένα φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή μένει πολύ μακριά μπορεί να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια. Ακόμη μπορεί να κάνετε πλάνα για ένα ταξίδι ή για τις διακοπές σας.

Τοξότης

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη, δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνική σας διάθεση, έτσι σήμερα μπορεί να έχετε πολλές επαφές με φίλους και συνεργάτες. Είναι μια σχετικά πιο ήπια μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες, μέσα σε μια περίοδο που η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν. Ωραίο το βράδυ για να κανονίσετε κάτι και με φίλους.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις, αλλά η πολύ θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη και τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολα να καταπατηθούν καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από τον χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι, ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση. Η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, ενώ είναι ευνοϊκή και για τις μετακινήσεις σας.

Υδροχόος

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της Τρίτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ζυγό με τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στο λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας, και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο. Καθώς ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί και τους έρωτες.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Ιχθύες, καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και αργότερα το τρίγωνο Σελήνης-Ήλιου. Αν έχετε να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου, προτιμήστε τις πρωινές ώρες. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση της τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Οι καλές όψεις φυσικά θα μπορούσαν να παίξουν κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Related posts

Τα ζώδια της ημέρας: Ταύροι, «χύμα στο κύμα» οι σχέσεις σας!

#omada_Arcadia_Spot*

Τα ζώδια της ημέρας: Κριός, χαμογέλα είναι μεταδοτικό!

#omada_Arcadia_Spot*

Τα ζώδια της ημέρας: Λέοντες, επαγγελματικές, προσωπικές σχέσεις προκαλούν πονοκέφαλο!

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment