Ελλάδα Επικαιρότητα

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, για την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, για την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η 8η Μαρτίου κάθε έτους αποτελεί, παγκοσμίως, ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Στο πλαίσιο αυτό, γιορτάζουμε τη δύναμη της θέλησης για ισότητα, την επιθυμία για αέναη δημιουργία, την αστείρευτη επιμονή και υπομονή, το φως στην ψυχή των γυναικών που με αυτοθυσία, μέσα από διαχρονικούς και δίκαιους αγώνες, κατάφεραν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ισάξια θέση στην κοινωνία, στον επαγγελματικό και πολιτικό βίο, στη ζωή.

Η ημέρα αυτή αποτελεί παράλληλα αφορμή για περισυλλογή και προβληματισμό αναφορικά με τον πολυσχιδή ρόλο της γυναίκας στον καθημερινό αγώνα που δίνει για να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και να σταθεί περήφανη στο βάθρο των επιτυχιών, αποδεικνύοντας ότι από τη φύση της, είναι πλασμένη να δημιουργεί και να δίνει ζωή.

Στην Ελληνική Αστυνομία, οι γυναίκες αστυνομικοί χαίρουν ίσης μεταχείρισης με τους άνδρες, μέσα από μία σειρά θεσμικών ρυθμίσεων, τόσο ως προς την κατάταξη, όσο και ως προς την ιεραρχική τους εξέλιξη, η οποία δεν υπόκειται σε περιορισμούς, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει διαρκής μέριμνα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων που άπτονται της γυναικείας φύσης και της μητρότητας. Σήμερα, η ηγεσία του Σώματος απευθύνεται με σεβασμό προς τη γυναίκα αστυνομικό, η οποία καταφέρνει να ισορροπεί αποτελεσματικά μεταξύ των δύσκολων απαιτήσεων της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής.

Related posts

40 Συλλήψεις και 62 προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

-1.090- συλλήψεις και -20.265- παραβάσεις Κ.Ο.Κ. το τελευταίο τετραήμερο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment