Αθλητικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε το δεύτερο τίτλο στην καριέρα της

Η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε το δεύτερο τίτλο στην καριέρα της. Τα ξημερώματα της Κυριακής, συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε μία εξαιρετική επίδοση κερδίζοντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της. Αυτή ήταν η ένατη φορά που συμμετείχε σε τελικό, και κατάφερε να νικήσει 2-0 την Αμερικανίδα Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ με σκορ 7-5, 6-3, κερδίζοντας το τρόπαιο στην Γουαδαλαχάρα. Επιπλέον, από τη Δευτέρα, ανέβηκε στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη της, η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε τη χαρά της για αυτήν τη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της. Ανέφερε ότι με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αποδείξει σε όλους αυτούς που την αμφισβήτησαν ότι μπορεί να κατακτήσει ένα μεγάλο τουρνουά. Τόνισε ότι ήταν δύσκολο για εκείνη, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που ανήκει στο Top 10, και αντιμετώπιζε την πίεση και τις απαιτήσεις των ανθρώπων. Ωστόσο, τώρα αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την επιτυχία της και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να προοδεύει. Η Μαρία Σάκκαρη

Όσον αφορά τον περσινό τελικό που είχε χάσει, είπε ότι δεν πίστευε ότι επηρέασε την επίδοσή της φέτος. Τόνισε ότι η επίδοσή της αυτή την εβδομάδα ήταν αποτέλεσμα του πώς έπαιξε και πώς αισθανόταν ψυχολογικά.

Όσον αφορά το αν αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα της, αναφέρθηκε στη νίκη της ως την μεγαλύτερη στην καριέρα της και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για αυτό το επίτευγμα. Ωστόσο, επεσήμανε ότι δεν είχε ακόμα τον χρόνο να το συνειδητοποιήσει πλήρως και να το απολαύσει.

Τέλος, ρωτήθηκε για το τι δυσκολεύει περισσότερο τις αντιπάλους της, και απάντησε ότι είναι το αγωνιστικό της πνεύμα, η ανθεκτικότητά της και το σταθερό της παιχνίδι. Είναι μία αθλήτρια που δεν παραδίδεται εύκολα και είναι δύσκολο να την νικήσεις.

Η Μαρία Σάκκαρη μοιράστηκε τη χαρά της για τη μεγάλη της νίκη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να προοδεύει και να πετυχαίνει μεγάλα πράγματα στον χώρο του τένις.

Related posts

Ξεχωριστές αποκριές στο διασυλλογικό τουρνουά τένις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Διασυλλογικό Μασκέ Τουρνουά τένις από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Τσιτσιπάς Προκρίνεται στα Προημιτελικά του Abierto Mexicano και Επιστρέφει στο Top 10

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment