Ελλάδα Επικαιρότητα

Η ομολογία του 20χρονου εμπρηστή για την πυρκαγιά στην Κάρυστο

Η ομολογία του 20χρονου εμπρηστή

Η ομολογία του 20χρονου εμπρηστή για την πυρκαγιά στην Κάρυστο”. Ο νεαρός άνδρας, ηλικίας 20 ετών, οδηγήθηκε στις φυλακές της Αυλώνας, μετά την ομολογία του ότι προκαλούσε πυρκαγιές στην περιοχή της Καρύστου στην Εύβοια.

Σύμφωνα με διαθέσιμες πληροφορίες, ο νεαρός 20χρονος φαίνεται πως παραδέχθηκε να απολάμβανε να παρατηρεί τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιδιώκουν εντατικά να κατασβήσουν τις φωτιές. Συνελήφθηκε μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας από ερευνητικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου. Ο νεαρός κατηγορείται ως ύποπτος για ενεργό εμπρησμό που προέκυψε από πρόθεση.

Όπως δήλωσε ο εμπρηστής, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τελευταία φωτιά που έβαλε με αναπτήρα ήταν στις 24 Αυγούστου. «Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως», είπε στους αστυνομικούς, τονίζοντας ότι φοβάται την ποινή που θα αντιμετωπίσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, ο 20χρονος παραδέχθηκε ότι έβαζε φωτιές και στη συνέχεια έκανε σχετικές αναρτήσεις στο Facebook.Η ομολογία του 20χρονου εμπρηστή

Related posts

Πυρκαγιά ξέσπασε σε Δασική έκταση στη Ρόδο

Arcadia Spot GZ

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Αττική Οδό

Arcadia Spot GZ

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εστιατόριο στα Χανιά – Ένας τραυματίας με εγκαύματα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment