Αθλητικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Η 12αδα της Εθνικής Ελλάδας για το Mundobasket

οι 12 παίκετες της Εθνικής Ελλάδος

Η 12αδα της Εθνικής Ελλάδας για το Mundobasket. Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 με μια ήττα από τη Γερμανία. Λίγο αργότερα, ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε την 12άδα της εθνικής ομάδας για τη διοργάνωση στη Μανίλα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), οι δύο παίκτες που αποκλείστηκαν από την 12άδα του Ιτούδη είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Έτσι, η τελική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο καλαθοσφαίρισης διαμορφώθηκε.

Ο Δημήτρης Ιτούδης σημείωσε ότι οι Καλαϊτζάκης και Τσαλμπούρης προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αναγνώρισε τη συνεισφορά τους στην ομάδα. Εντούτοις, η επιλογή της 12άδας ήταν αναγκαία για τη συμμετοχή της ομάδας στον πρώτο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν για να αποτελέσουν τη 12άδα της Εθνικής Ελλάδας είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Μωραΐτης και Μανώλης Χατζηδάκης.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων εδώ

Related posts

Πώς να βάψετε εύκολα κόκκινα αυγά

Arcadia Spot NG

Δείτε τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα

Arcadia Spot NG

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση. Σωφρονιστικός υπάλληλος ανάμεσα στους δράστες

Arcadia Spot NG

Leave a Comment