Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Η 16χρονη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση από την υπερβολική δόση ναρκωτικών

Κολωνός : Κανένα ελαφρυντικό για το Μίχο

Η 16χρονη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ αποκαλύπτεται η εκμετάλλευσή της από μια σπείρα που τη χρησιμοποιούσε ακόμα και ως πειραματόζωο για δοκιμές νέων ναρκωτικών. Βύρωνα Ναρκωτικά

Η αστυνομία ανακάλυψε την κοπέλα σε ένα σπίτι στον Βύρωνα, όπου χρησιμοποιούνταν εκτενώς ναρκωτικά από ανήλικους. Η αστυνομία εκτέλεσε επιχείρηση κατά της σπείρας, συλλαμβάνοντας έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο ανηλίκων, που ανήκαν σε επικίνδυνη σπείρα.

Εκτός από το σπίτι στον Βύρωνα, οι αρχές εντόπισαν μια κατεστραμμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου η σπείρα έκρυβε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Η 16χρονη

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη δικογραφία και τη μαρτυρία της μητέρας της κοπέλας, οι εμπόροι ναρκωτικών είχαν πλήρη έλεγχο επί της 16χρονης, ακόμα και στη χρήση του κινητού της τηλεφώνου.

Η μητέρα της κοπέλας ανέφερε ότι υπέστη μεγάλη ψυχολογική πίεση από τους εμπόρους ναρκωτικών, και όταν προσπαθούσε να επικοινωνήσει με το παιδί της, της αφαιρούσαν το τηλέφωνο. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι οι έμποροι ενίοτε χρησιμοποιούσαν την 16χρονη ως πειραματόζωο ακόμα και όταν θέλανε να δοκιμάσουν νέα ναρκωτικά.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddswnmdjj9sn9yr&playlistId=v-cx1rp0su1rr5

Related posts

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Arcadia Spot NG

Ναρκωτικά: Νέες συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

Arcadia Spot KP

Αθήνα: Σύλληψη 2 μαθητών για κατοχή ναρκωτικών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment