Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Θλίψη στον Παναρκαδικό για το θάνατο του Γιάννη Δαύρου

Το τελευταίο αντίο στον Ιωάννη Δαύρο

Θλίψη σκόρπισε στη μεγάλη οικογένεια του Παναρκαδικού Α.Ο. η είδηση του ξαφνικού θανάτου του γιατρού και τέως Προέδρου της Ομάδας Γιάννη Δαύρου. Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και με σχετική ομόφωνη απόφαση που ελήφθη χθες Κυριακή 15/10/23, η Διοίκηση του Παναρκαδικού στέλνει δημόσια τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η προσφορά του Γιάννη Δαύρου στον Παναρκαδικό ήταν πολύτιμη αφού ανέλαβε την προεδρία της ομάδας σε μια δύσκολη χρονική στιγμή. Όπως έλεγε ο ίδιος η ομάδα του Παναρκαδικού ήταν η ομάδα της καρδιάς του. 

Τα θερμά συλλυπητήρια από όλα τα μέλη της Διοίκησης έλαβε χθες και δια ζώσης ο γιος του Γιάννη Δαύρου, ο Δημήτρης ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και ο οποίος αποτελεί βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Φανερά λυπημένος και με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Δαύρος είδε τους συμπαίκτες του να του αφιερώνουν ένα από τα πέντε γκολ που σημείωσαν στο χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή Βερβένων  στη μνήμη του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση της Διοίκησης ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στη μνήμη του Γιάννη Δαύρου στο επόμενο εντός έδρας αγώνα του Παναρκαδικού Α.Ο. στο γήπεδο της Τρίπολης.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Παναρκαδικού θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 17/10/23 στην κηδεία του Γιάννη Δαύρου που θα τελεστεί.στις 3 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στην Τρίπολη.

Πρόεδρε μας Γιάννη Δαύρο καλό ταξίδι.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΓΚΑΣ

Related posts

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ

Arcadia Spot GZ

Τα συλληπητήρια της ομάδας του Παναρκαδικού για το Γιώργο Ορφανίδη

Arcadia Spot GZ

Συλλυπητήρια Παναρκαδικού για τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment