Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Με ισοπαλία έκλεισαν τη χρονιά τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης (pics)

Με ισοπαλία έκλεισαν τη χρονιά τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού χωρίς να σημειωθεί κανένα γκολ.

Υπό βροχή και αρκετό κρύο διεξήχθη ο αγώνας της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό στο Γήπεδο Φιλικών. Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις οι πράσινες μπήκαν πιο δυνατά και ήταν ανώτερες για ένα 20λεπτο, όμως η Γρηγοριάδου ήταν σε ετοιμότητα. Ο Αστέρας είχε την πρώτη καλή φάση στο 18′ όταν η Γεωργαντζή αστόχησε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή

Στο 30′ η Ντομόντ χτύπησε στο κεφάλι και μετά από λίγο έγινε αναγκαστική αλλαγή και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Στο 34′ μετά από λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού μέσα στην περιοχή, η Γεωργαντζή έκλεψε, εκτέλεσε αλλά αστόχησε. Στο 39′ η Φακίνου εκτέλεσε μέσα από την περιοχή, η Μάια Φερέιρα έδιωξε πάνω από τη γραμμή και ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για χέρι, το οποίο θα ήταν πέναλτι και αποβολή. Ο τεχνικός των κιτρινομπλέ αποβλήθηκε για την αντίδραση του.

Στο δεύτερο μέρος οι Πράσινες είχαν την κατοχή αλλά καμία ομάδα δεν δημιούργησε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γρηγοριάδου, Μελισσού, Ντούρκοβιτς, Γεωργαντζή, Τζαφέρη, Μοσκοφίδου, Μαντζάνα, Δρακωνάκη, Γούλα, Μεντόσα, Φακίνου

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment