Top News Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Η πρώτη ιστορική νίκη για τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης

Την πρώτη τους ιστορική νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού στην Α’ Εθνική Γυναικών. Οι κιτρινομπλέ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισαν 4-0.

Σούπερ εμφάνιση από την Γεωργαντζή με δύο γκολ, ενώ εκείνη κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Μοσκοφίδου! Γκολάρα και το 4-0 από τη Γούλα, με την ασίστ της Μοσκοφίδου, ενώ η Πάστρα είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις. 

Η αρχική ενδεκάδα

Ο Κνέζεβιτς ξεκίνησε την ομάδα του σε σύστημα 4-3-3, με την Γρηγοριάδου στο τέρμα και τις Μεντόζα, Ματζάνα, Μελισσού, Νεοφύτου στην άμυνα (από αριστερά στα δεξιά).

Η Ντούρκοβιτς είχε αριστερά της την Γούλα και την Τζαφέρη δεξιά της στον άξονα, ενώ η Μοσκοφίδου ήταν στην κορυφή της επίθεσης κι οι Γεωργαντζή – Φακίνου αριστερά και δεξιά στην επίθεση.

Κυριαρχικό ρόλο είχαν τα κορίτσια του Αστέρα

Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑΣ είχαν κυριαρχικό ρόλο στο ματς από την αρχή ως το τέλος του ημιχρόνου. 

Μόλις στο 5′ Η Τζαφέρη έκανε τη σέντρα κι η Γεωργαντζή για λίγα εκατοστά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Η πίεση ψηλά συνεχίστηκε από τις κιτρινομπλέ που έψαχναν ένα γρήγορο γκολ. 

Η γηπεδούχους ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει και σε καμία περίπτωση η Γρηγοριάδου δεν ένιωσε ότι μπορεί να παραβιαστεί η εστία της. 

Στο 27′ γράφτηκε ιστορία! Η Νεοφύτου πήρε τη μπάλα από το λάθος της Βενιαμίν έκανε τη σέντρα κιη Γεωργαντζή πετάχτηκε για να σημειώσει με το κεφάλι το πρώτο γκολ των κιτρινομπλέ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Στο 32′ σε μια κεφαλιά της Βενιαμίν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι η στιγμή ήταν ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Ολυμπιάδα στο ματς.

Τρία λεπτά αργότερα η Γεωργαντζή έκανε και το 2-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή! 

Μια άσχημη στιγμή σημειώθηκε στο 35′ με την Τζαφέρη να χτυπάει στο χέρι της και να αποχωρεί από το ματς και τη Δρακωνάκη να περνάει στο ματς.

Ασταμάτητη η Γεωργαντζή

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (μόλις στο 49′), η Γεωργαντζή κέρδισε πέναλτι καθώς τσίμπησε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και την ανέτρεψε καθαρά η Πεταλωτή. 

Η Μοσκοφίδου από την άσπρη βούλα εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Η ατυχία για τον ΑΣΤΕΡΑ, εμφανίστηκε και πάλι στο 60′ όταν η Ντούρκοβιτς αποχώρησε από το ματς, ύστερα από τη σύγκρουση με την Αργυριάδη κεφάλι με κεφάλι. 

Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ συνέχισαν να πιέζουν ως το τέλος του ματς! Η Γούλα, πήρε τη μπάλα από την εξαιρετική κάθετη της Μοσκοφίδου και με τρομερό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0, για την πρώτη και ιστορική νίκη της ομάδας στην Α’ Εθνική. Πάντως, το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο καθώς στο 93′ το σουτ της Πάστρα σταμάτησε στο δοκάρι! 

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment