Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Υγεία

Τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε το ΚΑΑ Παλλάδιον

Ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες η μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε το Κέντρο Αποκατάστασης και
Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και αφορούσε τόσο στο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών του όσο και στο επίπεδο της αναγνωρισιμότητάς του στον ιατρικό κλάδο.


Συμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της έρευνα,ς που πραγματοποιήθηκε από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο 2022, το
επίπεδο αναγνωρισιμότητας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στον ιατρικό χώρο βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά.
Συγκεκριμένα το δείγμα που χρησιμοποίησε η έρευνα ήταν 43 συνολικά άτομα από τον ιατρικό και νοσηλευτικό
προσωπικό των Νοσοκομείων της Αττικής και της Πελοποννήσου. Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των ερωτηθέντων ήταν ιατροί με ειδικότητα ορθοπεδικού και ακολούθησαν άλλες ειδικότητες όπως παθολόγοι, νευροχειρουργοί και πνευμονολόγοι.


Τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Google Forms ανέδειξαν ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ήταν αναγνωρίσιμο από όλους τους ερωτηθέντες ενώ το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης βρέθηκε στην 1η θέση των Κέντρων Αποκατάστασης της χώρας στα οποία οι ερωτηθέντες ιατροί έχουν παραπέμψει ασθενείς τους.


Για το θέμα της ικανοποίησης των πελατών του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  η έρευνα κινήθηκε σε τρεις ενότητες ( ιατρικές – νοσηλευτικές  υπηρεσίες, διοικητικές και λοιπές υπηρεσίες και συνολικό επίπεδο ικανοποίησης ) και αφορούσε ασθενείς στους οποίους παρασχέθηκαν από το Κέντρο υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας το έτος 2022.


Για τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες το 84,8% δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένο, το 90,2% απόλυτα ικανοποιημένο από το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ το 92,4% απόλυτα ικανοποιημένο από τον τεχνολογικό εξοπλισμό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Τα αρνητικά σχόλια στην έρευνα κυμάνθηκαν σε ποσοστό χαμηλότερο του 2,5%.


Στο συνολικό αποτύπωμα της έρευνας για το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών και των υπηρεσιών του
ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οι ασθενείς, που έλαβαν μέρος, αξιολόγησαν ως εξαιρετική την ποιότητα της φροντίδας του
Κέντρου σε ποσοστό 88,4% ενώ σε ποσοστό 93,5% δήλωσαν ότι θα σύστηναν το Κέντρο Αποκατάστασης της
Τρίπολης σε φίλους και γνωστούς. Στη συνολική εικόνα ικανοποίησης των ασθενών τα ποσοστά των μη
ικανοποιημένων πελατών παρέμεινα σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά που δεν ξεπέρασαν το 1%.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης έρευνας η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και προσωπικά η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά το προσωπικό του Κέντρου για την προσπάθεια που κάνει καθημερινά και έχει αναδείξει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ως ένα από τα κορυφαία Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου. “Αυτοί οι αριθμοί και τα ποσοστά της έρευνας που δημοσιοποιήθηκε για το Κέντρο μας, μας γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση αλλά θέλω να υπογραμμίσω ότι εμάς όλους μας ενδιαφέρουν πρωτίστως οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί. Με αυτό το ανθρωποκεντρικό σκεπτικό συνεχίζουμε το έργο μας και αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα στον χώρο της αποκατάστασης και της αποθεραπείας” δήλωσε κλείνοντας η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη..

Related posts

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Arcadia Spot GZ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ – Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΩΡΙΣΕ Η/Υ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Arcadia Spot GZ

Το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΔΙΕΚ Τρίπολης στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment