Ελλάδα Επικαιρότητα Πελοπόννησος

Καλαμάτα: Αεροπορική σύνδεση με Ηράκλειο Κρήτης

Καλαμάτα: Αεροπορική σύνδεση με Ηράκλειο Κρήτης

Καλαμάτα: Αεροπορική σύνδεση με Ηράκλειο Κρήτης.

Από την 1η Ιουνίου, η Aegean-Olympic Air θα ξεκινήσει δύο εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ της Καλαμάτας και του Ηρακλείου της Κρήτης. Αυτή η νέα σύνδεση θα προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας και του Ηρακλείου περισσότερες επιλογές για ταξίδια στην Ελλάδα.

Επίσης, από τις 4 Απριλίου, η Aegean-Olympic Air θα ξεκινήσει πτήσεις μεταξύ της Καλαμάτας και της Αθήνας. Αυτή η σύνδεση θα διευκολύνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας να ταξιδέψουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Επιπλέον, από τις 24 Φεβρουαρίου, η SAS θα ξεκινήσει εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ της Καλαμάτας και της Στοκχόλμης. Αυτή η σύνδεση θα προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας περισσότερες επιλογές για ταξίδια στην Ευρώπη.

Τέλος, από τις 6 Ιουλίου, η Air France θα ξεκινήσει μία εβδομαδιαία πτήση μεταξύ της Καλαμάτας και του Παρισιού. Αυτή η σύνδεση θα προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας περισσότερες επιλογές για ταξίδια στην Ευρώπη.

Τον Απρίλιο, η Volotea θα ξεκινήσει εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ της Καλαμάτας και της Λιλ και της Λιόν. Αυτές οι συνδέσεις θα προσφέρουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας περισσότερες επιλογές για ταξίδια στη Γαλλία.

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τρίπολη, Κόρινθο, Καλαμάτα και Σπάρτη

Arcadia Spot KP

Σύλληψη Εγκληματικής Ομάδας για Παράνομη Διακίνηση Αναβολικών και Ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Arcadia Spot GZ

Παγκρήτια: Συνάντηση γνωριμίας με πελάτες και εκπροσώπους φορέων στην Καλαμάτα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment