Αστυνομικά Επικαιρότητα

Καλαμάτα : 16χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση από 4 ρομά

Συνελήφθησαν ανήλικοι και γονείς

Καλαμάτα : 16χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση από 4 ρομά. Στην Καλαμάτα, ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου έπεσε θύμα επίθεσης από μια ομάδα τεσσάρων ανηλίκων ρομά. Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες μετά από μήνυση που κατατέθηκε στην αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, έξω από το γυμνάσιο της Θουρίας. Οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, φαίνεται να ενοχλούσαν έναν άλλο μαθητή του σχολείου για άγνωστο λόγο.

Όταν ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου προσπάθησε να επέμβει, οι τέσσερις ανήλικοι τον επιτέθηκαν με τη βοήθεια ενός μεγαλύτερου εξωσχολικού, σύμφωνα με μαρτυρίες από το σχολείο.

Οι Αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τους νεαρούς Ρομά, όλοι μαθητές του γυμνασίου Θουρίας, που εμπλέκονται στο επεισόδιο. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 14χρονος, ένας 16χρονος και δύο 15χρονοι. Επίσης, συνελήφθησαν δύο μητέρες, 36 και 41 ετών, για παραμέληση εποπτείας.

Ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Στο σχολείο υπάρχει αναστάτωση, με γονείς που ζητούν από τη διοίκηση του Γυμνασίου και του Λυκείου της περιοχής να λάβουν μέτρα, πριν η κατάσταση επιδεινωθεί περαιτέρω.

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τρίπολη, Κόρινθο, Καλαμάτα και Σπάρτη

Arcadia Spot KP

Σύλληψη Εγκληματικής Ομάδας για Παράνομη Διακίνηση Αναβολικών και Ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Arcadia Spot GZ

Παγκρήτια: Συνάντηση γνωριμίας με πελάτες και εκπροσώπους φορέων στην Καλαμάτα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment