ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Κατέθεσαν οι πρόεδροι Εργατικού Κέντρου και Σωματείου για τον σερβιτόρο στην Ρόδο

servitoros-rodos

Κατέθεσαν οι πρόεδροι Εργατικού Κέντρου και Σωματείου σήμερα την Δευτέρα (3/7). Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν για να καταθέσουν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτης Εγγλέζος και ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θανάσης Σταμούλης της Ρόδου, για να καταθέσουν για το περιστατικό του εργαζομένου που σέρβιρε σε θαλάσσια πλατφόρμα, σε beach bar του νησιού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, χαρακτήρισε απαράδεκτο το συμβάν και ζήτησε να υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις στους υπεύθυνους.

Επίσης κατέθεσε ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, που με την σειρά του κατήγγειλε τιε εργασιακές συνθήκες που επικρατούν σε κάποιες τουριστικές επιχειρήσεις.

Τέλος κατά την κατάθεση τους οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου και του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων αναφέρθηκαν και σε ένα άλλο περιστατικό. Στο άλλο περιστατικό ένας εργαζόμενος σε ταβέρνα του νησιού ξυλοκοπήθηκε από ιδιοκτήτη και υπαλλήλους άλλης επιχείρησης.

Πηγή CNN Greece

Related posts

Πυρκαγιά ξέσπασε σε Δασική έκταση στη Ρόδο

Arcadia Spot GZ

Μακάβριο εύρημα στη Ρόδο: Ακέφαλο πτώμα εντοπίστηκε στη θάλασσα

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη 29χρονου παιδόφιλιου στη Ρόδο

Arcadia Spot GZ
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.