Αθλητικά Αστυνομικά Επικαιρότητα

Κλοπές έγιναν από οπαδούς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Κλοπές έγιναν από οπαδούς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, σύμφωνα με καταγγελίες από μαγαζιά της πόλης.

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα εκτυλίχθηκαν από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη! Οι ερυθρόλευκοι είχαν στο… πλευρό τους δεκάδες εγκληματικά στοιχεία στην αρκαδική πρωτεύουσα, τα οποία πρωταγωνίστησαν σε κάμποσα αρνητικά περιστατικά κατά τη διάρκεια της Κυριακής πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί των Πειραιωτών ενεπλάκησαν σε τρία επεισόδια. Τα δύο έχουν να κάνουν με μαγαζιά εστίασης κοντά στο κέντρο της Τρίπολης, όπου αρνήθηκαν να πληρώσουν υπέρογκους λογαριασμούς! Οι τζάμπα-μάγκες αποχώρησαν από τα τραπέζια κι όταν τους έγιναν συστάσεις από τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων, απείλησαν ότι θα προκαλέσουν ζημιές επιδεικνύοντας διαφόρων ειδών εκρηκτικών μηχανισμών κι όχι μόνο!

Το τρίτο περιστατικό ίσως ήταν και το πιο σοβαρό. 20-25 άτομα πλησίασαν περίπτερο που βρίσκεται στην ιστορική πλατεία Άρεως (κοντά στο πασίγνωστο άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη). 2-3 εισήλθαν στο χώρο κι άρχισαν να μοιράζουν πράγματα στους υπόλοιπους, πετώντας τα! Η υπάλληλος προσπάθησε να προστατεύσει το εμπόρευμά της, ωστόσο οι “άντρες” δε σταμάτησαν! Μάλιστα δε δίστασαν να σπρώξουν κι ένα μικρό παιδί, για να ολοκληρώσουν το γεμάτο… ήθος έργο τους!

Πηγή: sportportal2014.blogspot.com

Related posts

Η Κηδεία του Γιάννη Τζήλου στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Arcadia Spot NG

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ – ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment