Top News Αστυνομικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Κλοπές στην Αρκαδία : Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής

κοσμηματοπωλεία 

Κλοπές στην Αρκαδία : Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής .

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -7- περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής σε οικίες, στην Τρίπολη.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.3.2024) το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτής, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη έναν 19χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους έως και την 4.3.2024 στην Τρίπολη, διέπραξαν συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -5.000- ευρώ. Κλοπές στην Αρκαδία

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Related posts

Δ. Βόρειας Κυνουρίας: Πιθανές διακοπές ύδρευσης

Arcadia Spot NG

ΟΕΒΕΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Arcadia Spot NG

Εγκληματική οργάνωση λήστευε με «ριφιφί» κοσμηματοπωλεία 

Arcadia Spot KP

Leave a Comment