Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Ο Δήμος Τρίπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε ο Δήμος Τρίπολης, την Κυριακή (1/1/2023), στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος σημείωσε τα εξής: «Να ευχηθώ σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά. Υγεία προσωπική και οικογενειακή. Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά δύσκολη που την έκανε πολύ δυσκολότερη ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση και ο υψηλός πληθωρισμός.

Ελπίζουμε το 2023 θα σταματήσει ο πόλεμος και να υποχωρήσουν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Για τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ελπίζουμε το 2023 ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά. Ήδη, οι επενδύσεις στη ΒΙΠΕ, από τις φαρμακοβιομηχανίες του κ. Δέμου, της ELPEN και υπάρχουν κι άλλες, δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στην περιοχή μας.

Οι χρηματοδοτήσεις που θα τρέξουν από το πρόγραμμα της μεταλιγνιτική περιόδου, αν τις εκμεταλλευτούμε, θα μπορέσουν να δώσουν μια ώθηση αναπτυξιακή.

Το 2023 είναι χρονιά εκλογών. Είμαι σίγουρος ότι για τον Δήμο Τρίπολης, η πορεία των εκλογών θα είναι ομαλή και ήσυχη.

Να σημειώσω ότι με την Περιφέρεια ο Δήμος Τρίπολης έχει άριστη και εποικοδομητική συνεργασία, όπως και με άλλους φορείς.»

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, αφού έδωσε τις ευχές του, είπε: «Το μέλλον της Τρίπολης στηρίζεται στην Βιομηχανική της Περιοχή, στην ανάπτυξη και στην επέκτασή της.

Από τότε που δραστηριοποιήθηκε ο κ. Κωνσταντακόπουλος άλλαξε η μοίρα της Μεσσηνίας. Και αλλάζει και η μοίρα της Λακωνίας από τη δραστηριοποίησης του Ιδρύματος Νιάρχος.

Αντίστοιχα, αυτό θα γίνει και στην Τρίπολη με την επένδυση του κ. Δέμου και άλλων επιχειρηματιών, αφού η πόλη θα γίνει κέντρο παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ας είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Όλους μας συμφέρει η Τρίπολη να είναι η Πρωτεύουσα της Περιφέρειας. Όλοι πρέπει να το στηρίξουμε αυτό και πρώτος το κάνω εγώ που δεν έχω λείψει ούτε μια μέρα από την Τρίπολη.»

Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «ειδικά αυτά τα χρόνια του covid έγιναν βήματα εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης. Ευκαιρίες υπήρχαν και πάντοτε θα υπάρχουν. Εμείς οι αυτοδιοικητικοί πρέπει να τις αξιοποιούμε γρήγορα, με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής είπε ότι «μέσα στο 2022 είχαμε περίπου 140 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ δεν είχαμε απολύσεις. Ο Αρκάς επιχειρηματίας έχει φιλότιμο και σέβεται το εργαζόμενο».

https://www.facebook.com/watch/?v=3359653877613147

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

https://www.facebook.com/DimosTripolisofficial/posts/615730140554028

Related posts

Κατασκευή και συντήρηση πεζοδρομίων Δ.Κ. Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Γυναικών Αξίες

Arcadia Spot GZ

Δήμος Τρίπολης : Διακοπή Κυκλοφορίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment