Αστυνομικά Επικαιρότητα Πελοπόννησος

Κορινθία : Τέσσερεις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Κορινθία : Τέσσερεις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο. Συνελήφθη, χθες (26.2.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -12- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (26.2.2024) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 7.12.2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, για απάτη με υπολογιστή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας Κορινθίας, -1- περίπτωση κλοπής σε αποθήκη, που έγινε την 6.2.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Related posts

Κόρινθος : Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 33χρονο

Arcadia Spot KP

Εξαρθρώθηκαν 2 εγκληματικές οργανώσεις που εξασφάλιζαν παράνομη διαμονή αλλοδαπών

Arcadia Spot KP

Ναρκωτικά: Νέες συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

Arcadia Spot KP

Leave a Comment