Ελλάδα Επικαιρότητα

Κρήτη : 60χρνοος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Ναύπλιο : Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Κρήτη : 60χρνοος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του. Ένας 60χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε χωριό της Βιάννου Κρήτης την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος από την αδερφή του, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο βρέθηκε και η ΕΛ.ΑΣ., η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν άφησε πίσω του σημείωμα.

Η αυτοκτονία του 60χρονου είναι η δεύτερη που καταγράφεται στην Κρήτη μέσα σε λίγες ημέρες. Στις 6 Ιουνίου, ένας 60χρονος βρέθηκε επίσης απαγχονισμένος σε χωριό του Ηρακλείου.

Η αύξηση των αυτοκτονιών στην Κρήτη είναι ανησυχητική. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου για την Πρόληψη Αυτοκτονιών, το 2022 καταγράφηκαν στην Κρήτη 10 αυτοκτονίες, εκ των οποίων οι 7 αφορούσαν άνδρες.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε σκέφτεται να αυτοκτονήσει, επικοινωνήστε με την Εθνική Γραμμή για την Αυτοκτονία στο 1018. Η κλήση είναι δωρεάν και υπάρχει διαθέσιμος επαγγελματίας ψυχικής υγείας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Related posts

Θανάσιμος τραυματισμός στους Γαργαλιάνους από τρακτέρ

Arcadia Spot GZ

Κρήτη : 77χρονη ξυλοκοπήθηκε από το γιό της

Arcadia Spot GZ

Απόπειρα αυτοκτονίας 47χρονου στην Ιεράπετρα μετά τον χωρισμό του

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment