Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους αυτοκινητόδρομους Τρίπολη- Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους αυτοκινητόδρομους Τρίπολη- Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης υδραυλικών εργασιών.


Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, αφορούν το χρονικό διάστημα από 18.10.2023 έως την 17.3.2024 και έχουν ως εξής:

  • στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, περιορισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα, από τη χιλιομετρική θέση 241,69 έως την 242,1,
  • στην κατεύθυνση προς Αθήνα: α) από τη χιλιομετρική θέση 242,58 έως την 242,1 πραγματοποίηση παράκαμψης της κυκλοφορίας σε μία λωρίδα και β) από τη χιλιομετρική θέση 242,1 έως την 241,9 τη μετάθεση της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Καλαμάτα. Από αυτό το ρεύμα θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contraflow).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Related posts

ΑΣΤΡΟΣ: Προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας

Arcadia Spot NG

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τρίπολη, Κόρινθο, Καλαμάτα και Σπάρτη

Arcadia Spot KP

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Σπάρτη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment