Δήμος Β. Κυνουρίας

Ατύχημα για την Κυριακή Φιλτισάκου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Η Κυριακή Φιλτισάκου, πρωταθλήτρια του βάδην, είχε ατύχημα την Τρίτη (25/4), καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο Άστρος Κυνουρίας.

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

“Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει”, είπε o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Related posts

Πρώτες Βοήθειες στο Astros Beach Boutique Hotel

Arcadia Spot KP

ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ

Arcadia Spot GZ

Άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Άστρους για άντληση υδάτων.

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment