Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: «Τα μεγάλα έργα που θα ολοκληρωθούν στο Λεβίδι, θα ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ»

Επίσκεψη στο Λεβίδι για τα υπό εξέλιξη έργα ανάπλασης χώρου Ηρώου, στην πλατεία της περιοχής, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (21/3/2023) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.
Με το έργο, προβλέπεται η διαμόρφωση χώρου, εμβαδού περίπου 970,00 m2, στο ηρώο, μπροστά από την εκκλησία της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου. Επίσης, περιλαμβάνεται και η κατασκευή πεζοδρομίου, πλάτους 1,20 m, στα δύο μέτωπα του υπό ανάπλαση χώρου.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, τόνισε: «Μέχρι τέλος Απριλίου, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Είναι ενταγμένο στο ΤΑΠΤΟΚ της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.
Για τη δημοτική μας αρχή, έχει μεγάλη σημασία η στήριξη των χωριών του Δήμου Τρίπολης. Το Λεβίδι είναι μια κωμόπολη, ένας μεγάλος τουριστικός οικισμός και για το λόγο αυτό έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Μέσα σε αυτή την τετραετία, τα μεγάλα έργα που θα ολοκληρωθούν στο Λεβίδι, θα ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ.
Είναι η πλατεία, η ενεργειακή αναβάθμιση στο σχολείο που έχει ολοκληρωθεί, το γήπεδο που θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι, η παιδική χαρά που θα έχει ολοκληρωθεί ως  τις αρχές Ιουνίου και μία σειρά από άλλα μικρότερα έργα.
Στην πράξη και όχι με λόγια, έχουν γίνει όλα αυτά. Υπάρχει και το μεγάλο έργο του Βιολογικού Καθαρισμού το οποίο  θα δημοπρατηθεί άμεσα, αφού ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.  Επίσης, προχωρά και το σχέδιο πόλης.»

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Related posts

Το ΚΑΑ Παλλάδιον για το Φεστιβάλ Κωμωδίας

Arcadia Spot NG

Εκδήλωση της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment