Δήμος Τρίπολης

Κώστας Τζιούμης: “Ο Δήμος Τρίπολης αποκτά σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Στηρίζουμε με πράξεις τα χωριά μας”

Την έγκριση του έργου της πλήρους ανακατασκευής, τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα και προμήθειας αθλητικού εξοπλισμού στο γήπεδο Λεβιδίου, μέσα από τη συνεργασία του Δήμου και του ΤΑΠΤοΚ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανακοίνωσε την Δευτέρα (12/12/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 244.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του ΤΑΠΤΟΚ για την άριστη συνεργασία. Αύριο θα γίνει η αποδοχή της ένταξης του έργου από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης και εντός του Ιανουαρίου θα δημοπρατηθεί για να ολοκληρωθεί προς το καλοκαίρι.

Θα αναβαθμιστεί σημαντικά μία αθλητική υποδομή, στο πλαίσιο της βελτίωσης των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του δήμου μας.

Ήδη έχει παραδοθεί το γήπεδο της Τεγέας και σήμερα υπογράφτηκε η διαδικασία για να τοποθετηθούν κερκίδες στο εν λόγω γήπεδο.

Έχει δημοπρατηθεί, μετά από προγραμματική σύμβαση που έχουμε υπογράψει με την Περιφέρεια, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο “Αναστάσιος Μουκάκης” (Φιλικών) και τώρα ακολουθεί τα γήπεδο Λεβιδίου.

Θα έχουμε πλέον τρία σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου στο δήμο μας κάτι που είχε πολλά χρόνια να γίνει.

Για το ΤΑΠΤΟΚ, να σημειώσω ότι υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Σκαντζό, τον Γενικό Διευθυντή κ. Μαντά και όλα τα στελέχη και εργαζόμενους. Εντάχθηκε πριν από λίγες ημέρες στο πρόγραμμα ΤΑΠΤοΚ το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού σχολείου Κανδήλας, προϋπολογισμού 170.000 €. Η δημοπράτηση θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Για το χωριό Λεβίδι, ήδη έχει ολοκληρωθεί το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου – Λυκείου, υλοποιείται το έργο της ανάπλασης του Ηρώου. Τώρα εντάσσεται το έργο του γηπέδου. Δημοπρατείται άμεσα και η παιδική χαρά του Λεβιδίου. Τα 4 μεγάλα αυτά έργα είναι προϋπολογισμού 800.000 ευρώ. Πότε άλλοτε σε μια τετραετία είχαν πέσει τόσα χρήματα στο Λεβίδι που είναι ένα μεγάλο, εμπορικό, τουριστικό χωριό του δήμου μας;

Αποδεικνύουμε στην πράξη και όχι με λόγια ότι στηρίζουμε τα χωριά μας. Συνεχίζουμε και κυνηγάμε οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο για να εντάξουμε έργα.»

https://www.facebook.com/watch/?v=556260709184340

Related posts

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Επίσκεψη Δημάρχου Τρίπολης στα έργα ομβρίων υδάτων Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Έργα φυσικού αερίου : Κλειστή η οδός Τερτσέτη

Arcadia Spot MA

Leave a Comment