Top News Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Οικονομία

Κώστας Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Κώστας Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Κώστας Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Την κοινότητα Λουκά επισκέφθηκε την Τρίτη (9/4/2024) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Υποδομών κ. Αλέκο Κανελλόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης τόνισε: «Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αγροτική οδοποιία (προϋπολογισμού 3.000.000 €), πραγματοποιεί ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους της περιοχής. Ανοίγουμε έναν δρόμο περίπου τριών χιλιομέτρων, στον οποίο δεν υπήρχε πρόσβαση. Θα αποκατασταθεί πλήρως η οδική πρόσβαση στις παραγωγικές μονάδες.

Προσπάθεια του δήμου Τρίπολης είναι να στηρίξει τον πρωτογενή μας τομέα, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, που είναι στα όριά τους. Αν δεν επιβιώσουν αυτοί οι άνθρωποι, θα μαραζώσει η τοπική μας οικονομία.

Η εργολαβία θα συνεχιστεί και σε άλλα χωριά του δήμου Τρίπολης.

Λόγω της ταλαιπωρίας που είχαν οι άνθρωποι τα προηγούμενα χρόνια, θεωρώ ότι αυτή η παρέμβαση που κάνουμε είναι μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που έχουμε υλοποιήσει στα χωριά μας.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λουκά, κ. Κώστας Σμυρνιώτης σημείωσε: «Είναι ένα μεγάλο έργο του δήμου Τρίπολης, αφορά πάνω μονάδες με περισσότερα από 2.000 αιγοπρόβατα. Ήταν αδύνατη η προσβασιμότητα, όταν ολοκληρωθεί, θα μιλάμε για ένα σπουδαίο έργο που κάνει η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη.»

Related posts

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Μεγάλη Τρίτη στην Τρίπολη: Δείτε τις εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

“Κάψιμο του Ιούδα”: Πού θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση

Arcadia Spot NG

Leave a Comment