Δήμος ΤρίποληςΕκδηλώσειςΕπικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε το τοπικό ποδόσφαιρο με πράξεις»

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ κ. Μπένετ, παρευρέθηκε, την Δευτέρα (23/1/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.


Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης τονίζει: «Αναβαθμίζουμε τις ποδοσφαιρικές υποδομές του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου Τεγέας, τοποθετούνται άμεσα κερκίδες.

Υπογράφουμε σύμβαση και προχωράμε, με το τέλος του τοπικού πρωταθλήματος, στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών «Τάσος Μουκάκης», όπου ήδη τοποθετήσαμε νέες κερκίδες.

Δημοπρατούμε άμεσα την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο Λεβιδίου, ενώ υλοποιείται από την Περιφέρεια το νέο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης, όπου εμείς –ως Δήμος Τρίπολης- διαμορφώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο.
Στηρίζουμε το τοπικό ποδόσφαιρο με πράξεις.»

https://www.facebook.com/watch/?v=1227160348199922

Related posts

Τζιούμης: «Με το βλέμμα στραμμένο στις νέες τεχνολογίες»

Arcadia Spot NG

ΤΖΙΟΥΜΗΣ: «Με συνέργειες στηρίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας»

Arcadia Spot NG

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.