Επικαιρότητα Πολιτικά

Κώστας Τζιούμης: «Το έργο μας είναι η εγγύηση για την επόμενη θητεία»

Κώστας Τζιούμης:

Κώστας Τζιούμης: «Το έργο μας είναι η εγγύηση για την επόμενη θητεία».
Συνέχισε χθες τις επισκέψεις του ο δήμαρχος στα χωριά του Δήμου Τρίπολης. Ο δήμαρχος συνοδευόμενος από υποψηφίους επισκέφθηκε την Δημοτική Ενότητα Τεγέας και συγκεκριμένα τα χωριά Κερασίτσα, Στάδιο και Ρίζες.

Στην διεξοδική συζήτηση που έγινε, με δεκάδες συμπολίτες μας, σε κάθε ένα από τα χωριά ανέλυσε το έργο που έχει γίνει, αυτή την τετραετία, στην Τεγέα.

Αναφερθηκε μεταξύ άλλων στα αντιπλημμυρικά έργα, προυπολογισμού 600.000€, στην αγροτική οδοποιΐα σχεδόν σε όλα τα χωριά της ενότητας, στον αρχαιολογικό περίπατο στην Αλέα, προυπολογισμού 1.400.000€, στο μουσείο Λαμπράκη, στην πλατεία Ριζών, στις πλατείες στην Κερασίτσα, στον Κάνδαλο, στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Τεγέας, στην κατασκευή πλατείας-πολυχώρου στο Στάδιο, προυπολογισμού 720.000€ κλπ.

Το αρδευτικό έργο της Τάκας, ένα έργο ανάσα για όλη την περιοχη, με συνεχείς παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στο αρμόδιο Υπουργείο, οδεύει προς ολοκλήρωση των διαδικασιών για την δημοπράτησή του.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους, από την πρώτη ημέρα της θητείας της με έργα κι όχι λόγια και το έργο αυτής της τετραετίας είναι η εγγύηση για την επομένη θητεία.

Related posts

Κ.Τζιούμης : “Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Arcadia Spot KP

Τζιούμης : Στο Λεβίδι για την 203η επέτειο της πρώτης νικητήριας μάχης κατά των Τούρκων

Arcadia Spot KP

Κώστας Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Arcadia Spot KP

Leave a Comment