Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: «Το ιστορικό κέντρο της Τρίπολης γίνεται πιο όμορφο και πιο ελκυστικό»

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση των οδών Γεωργίου Α’ και Εθνομαρτύρων, προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον ανάδοχο του έργου, την Πέμπτη (29/12/2022).

Στις δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, υπογράμμισε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ που εντάχθηκε -μετά από πρότασή μας- στο Πράσινο Ταμείο. Έγινε ο διαγωνισμός και σήμερα είμαστε στη ευχάριστη θέση με την ανάδοχο εταιρεία να υπογράψουμε τη σύμβαση.

Πρόκειται για ένα έργο στο κέντρο της πόλης. Αφορά ουσιαστικά την αναβάθμιση των παλιών πεζοδρομίων που κατασκευάστηκαν πριν από 30 χρόνια και έχουν πολλές φθορές.

Περιλαμβάνει την ανάπλαση των πεζοδρομίων, θα μεγαλώσει το πλάτος τους, με τοποθέτηση δένδρων και νέων σύγχρονων φωτιστικών. Επιπλέον, θα αντικατασταθεί ο ασφαλτοτάπητας από την πλατεία Κολοκοτρώνη ως την πλατεία Ανεξαρτησίας.

Είναι ένα έργο που έχει χρόνο εκτέλεσης έξι μήνες. Ολοκληρώνοντας αυτό το έργο, σε συνδυασμό με την πλατεία Αγίου Βασιλείου και το Open Mall, αλλά και τα έργα που έχουν γίνει την τελευταία 10ετία, το ιστορικό κέντρο της Τρίπολης γίνεται πιο όμορφο και πιο ελκυστικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.»

https://www.facebook.com/watch/?v=640833661126257

Related posts

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Επίσκεψη Δημάρχου Τρίπολης στα έργα ομβρίων υδάτων Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Έργα φυσικού αερίου : Κλειστή η οδός Τερτσέτη

Arcadia Spot MA

Leave a Comment