Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Περιφέρεια

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με το νέο Δ.Σ για την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Τρίπολης

Οι δυνατότητες συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Τρίπολης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστου Λαμπρόπουλου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΜΟΤ, στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Λεωνίδας Μπακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο ταμίας Χρήστος Νικολόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Κ. Μανωλόπουλος.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η δυνατότητα διαμόρφωσης διαδρομής στο Παλλάντιο για χρήση από τα μέλη της λέσχης, αφού προηγουμένως διερευνηθούν θέματα ιδιοκτησιακά και δασικά, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.

Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων με την ΛΕΜΟΤ, οι οποίες θα προωθήσουν την προβολή της αρκαδικής φύσης και ιστορίας μέσω του μηχανοκίνητου τουρισμού. Η ΛΕΜΟΤ προγραμματίζει μέσα στο 2023 μία συνάντηση μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι θα περιηγηθούν σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους της Αρκαδίας.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Λαμπρόπουλος σημείωσε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον βαθμό που της επιτρέπουν οι οικονομικές δυνατότητές της, θα είναι δίπλα στη ΛΕΜΟΤ, αφού -όπως τόνισε- “οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού είναι πολύ σημαντικές και χρήζουν της στήριξης όλων”.

Related posts

Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Arcadia Spot NG

Δημήτρης Πτωχός: Συνάντηση με τον Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Arcadia Spot NG

Εκδήλωση της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment