Επικαιρότητα

Μάθιου Πέρι : Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές για το θάνατο του

Μάθιου Πέρι

Μάθιου Πέρι : Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές για το θάνατο του. Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι δεν οφείλεται σε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ή φαιντανύλη, όπως έδειξε η πρώτη τοξικολογική εξέτασή του. Συγκεκριμένα, αξιωματούχος της αστυνομίας ανέφερε ότι δεν βρέθηκαν ίχνη αυτών των ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του ηθοποιού, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον θάνατό του.

Ωστόσο, πρόκειται να διεξαχθούν επιπλέον εξειδικευμένες τοξικολογικές εξετάσεις για να εξεταστεί τυχόν παρουσία παράνομων ναρκωτικών ουσιών στο αίμα του ή εάν τα επίπεδα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων ήταν σε επιβλαβείς δόσεις.

Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων αναμένεται να απαιτήσουν περίπου 4-6 μήνες για να ολοκληρωθούν και να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Στη συνέχεια, ο ιατροδικαστής θα μπορέσει να καθορίσει την ακριβή αιτία και τον τρόπο θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Να σημειώσουμε ότι τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού ήταν όλα συνταγογραφημένα για νόμιμές ιατρικές προστατευτικές θεραπείες που αντιμετώπιζαν τις παθήσεις του. Εάν οι αυτοψίες αποκαλύπτουν κάτι παράνομο, η αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα.

Διαβάστε άρθρο σχετικό με το θάνατο του ΕΔΩ

Leave a Comment