Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Περιφέρεια

Μανώλης Σκαντζός: Στήριξη της Περιφέρειας σε άτομα με αναπηρίες

agisilaos1

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός έκανε παρέμβαση, στην ενημερωτική εκδήλωση που έγινε χτες Τετάρτη 3.5.2023 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, σχετικά με το έργο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020.
Το πρόγραμμα αυτό αφορά τα Δικαιώματα και τις Κοινωνικές Παροχές για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειες τους, στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 10 της Πράξης “Αγησίλαος”.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός είπε τα εξής:

“Η περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, στάθηκε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της -και συνεχίζει να στέκεται- δίπλα στα άτομα με αναπηρία” δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Μ. Σκαντζός, σημειώνοντας ότι “το στίγμα το έδωσε με την ανάληψη των καθηκόντων της, με την εγκατάσταση ανελκυστήρα για τα άτομα με αναπηρία στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη” για να καταλήξει επισημαίνοντας ότι η περιφερειακή Αρχή “στηρίζει τον αγώνα για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, την ένταξη τους στην κοινωνία και την ένταξη στην αγορά εργασίας”.

agisilaos2

Related posts

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό»

Arcadia Spot NG

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment