Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Μαρτυρία συμπολίτη μας στο ArcadiaSpot για τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη

Μαρτυρία συμπολίτη μας στο ArcadiaSpot για τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη

Χθες το βράδυ, λάβαμε μήνυμα στη σελίδα του ArcadiaSpot στο Facebook από συμπολίτη μας. Η κυρία ανέφερε πως στην οδό Αγίου Νικολάου υπάρχει γάτα η οποία είναι εγκλωβισμένη σε τσάντα περιμετρικά του σώματός της. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή και έκτοτε το πληγωμένο ζώο δεν έχει την απαραίτητη βοήθεια. με αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί οίδημα στην περιοχή κάνοντας την “απεγκλώβισή” της ακόμα πιο δύσκολη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, κάτοικοι της γειτονιάς προσπαθούσαν επί ώρα να τη βοηθήσουν χωρίς αποτέλεμα. Κλήθηκε η πυροσβεστική, η οποία παρά τις προσπάθειες που κατέλαβε, δυστυχώς, δεν άλλαξε κάτι. Συμπληρώνοντας, το περιστατικό έχει γνωστοποιηθεί από την κυρία και στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου.

Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι χρέος τόσο ατομικό όσο και συλλογικό και προκειμένου να επιλύονται τέτοιες δυστυχείς υποθέσεις οφείλει πρωτίστως ο Δήμος να αναλαμβάνει συντονισμένη δράση.

Η συμπολίτης μας συμπεριέλαβε και οπτικοακουστικό υλικό στο μήνυμά της. Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφία που η ίδια μας έστειλε. Μαρτυρία συμπολίτη μας στο ArcadiaSpot

Related posts

Επετειακή εκδήλωση στο Περθώρι

Arcadia Spot NG

Κυριακή του Πάσχα στην Τρίπολη: Εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment