Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Μαρτυρίες για τον θάνατο στο Blue-Horizon (vid)

peiraias-36xronos

Μαρτυρίες για τον θάνατο στο Blue-Horizon συγκλονίζουν που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 36χρονο Αντώνη. Ο άτυχος 36χρονος έπεσε στην θάλασσα αφού τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

«Πήγα να καπνίσω έξω. Το καράβι άρχισε να φεύγει. Ξαφνικά βλέπω έναν άνθρωπο, ο οποίος τρέχει με φόρα να μπει μέσα. Έξω είναι τρία άτομα του καραβιού. Τα δύο τον σπρώχνουν και τον βρίζουν. “Φύγε, έξω, όξω”, του φώναζε ο ένας», περιγράφει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στον Αντ1.

«Ο Αντώνης προσπαθούσε να μπει μέσα. Αυτός (σ.σ. το μέλος του πληρώματος του πλοίου) τον έσπρωχνε και με τα δύο του τα χέρια και φώναζε “έξω”. Τον πέταξαν σαν σκουπίδι έξω από το πλοίο».

Προθεσμία εως το Σάββατο για να απολογηθούν οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν οι τέσσερις συλληφθέντες για το προσεχές Σάββατο (9/9) για την απολογία τους για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon στους οποίους νωρίτερα ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα.

Οι τέσσερις συλληφθέντες που βρίσκονταν στα δικαστήρια Πειραιά, είναι αντιμέτωποι με βαριά αδικήματα, καθώς οι ποινικές διώξεις τους αφορούν σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (πρόθεση), συνεργεία σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που συνιστά κακούργημα.

Related posts

Θανάσιμος τραυματισμός στους Γαργαλιάνους από τρακτέρ

Arcadia Spot GZ

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Ρωχάμης

ArcadiaSpot Team

Θλίψη στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου-“Έφυγε” ο Άκης Θεοδωρόπουλος

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment