Αστυνομικά Επικαιρότητα

Μεσσηνία : 6 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Κολωνός : Κανένα ελαφρυντικό για το Μίχο

Μεσσηνία : 6 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο. Συνελήφθη, σήμερα (25.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 71χρονος ημεδαπός, πατέρας του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, σήμερα (25.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, πατέρας του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν, χθες (24.2.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ανήλικη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφαίρεσαν από μίνι μάρκετ προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή, μητέρα της ανήλικης, για παραμέληση της εποπτείας της. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 29χρονος Αρμένιος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Εκδήλωση «Βία &παραβατικότητα ανηλίκων»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment