Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Με επιτυχία το Closing Party και οι απονομές της ΑΕΚ Τρίπολης

Με επιτυχία το Closing Party και οι απονομές της ΑΕΚ Τρίπολης.Σε κλίμα άκρως εορταστικό τελέστηκε την Κυριακή που μας πέρασε το Closing Party του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.  Ήταν το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου, που συνδυάστηκε με τις απονομές του 2ου εσωτερικού τουρνουά by Volterra Tripolis Shop. Το Closing Party του ομίλου τένις έλαβε χώρα στον υπέροχο – νέο χώρο του AKROTHEA suites & lounge σε μια βραδιά που μάγεψε, όσους βρέθηκαν εκεί για να την ζήσουν. Ο υπέροχος Σαξοφωνίστας & DJ κ. Γιάννης Μαγουλάς, με τους ιδιαίτερους σαγηνευτικούς ήχους του live σαξοφώνου του, μας ταξίδεψε καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης χαρίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους μια ξεχωριστή βραδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη εκδήλωση. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Ηλία Σκλήφα, ιδιοκτήτη του AKROTHEA suites & lounge, για την τιμή που έκανε να παραχωρήσει όλες τις αίθουσες του ξενοδοχείου του στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Βαλασόπουλος, όπου ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του, όλους τους παρευρισκόμενους, ιδιαίτερα τους γονεις κ τους αθλητές του τμήματος, καθώς και τον μεγάλο χορηγό του ομίλου τένις τον κ. Σουλελέ Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτη του καταστήματος της Volterra στην Τρίπολη. Η βοήθεια του κ. Σουλελέ, τόνισε ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος είναι κάτι παραπάνω από σημαντική στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και τον συνεγχάρει προσωπικά μιας και γίνεται αρωγός και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού της πόλης μας, και πιο συγκεκριμένα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στην συνέχεια έγιναν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων της 2ης εσωτερικής league by Volterra Tripolis Shop από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλο και τον μεγάλο χορηγό τον κ. Σουλελε. Για την πρώτη θέση στην κατηγορία των γυναικών βραβεύτηκε η κα. Λαμπροπούλου Σήλια , με δεύτερη την κα. Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα και τρίτες την κα. Κοράκη Χαρίκλεια και κα. Κοτσώνη Ελένη. Στην κατηγορία του cons draw των γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβε η κα. Σιέρρου Άντα, με δεύτερη την κα. Νταγιάντη Ρουμπίνη και τρίτες την κα. Σαβούρδου Μαρίσσα και την κα. Κάτρη Άλμη. Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος βγήκε ο κ. Καραναγνώστης Κωνσταντίνος, με δεύτερο τον κ. Αθανασόπουλο Αντώνη και τρίτους τον κ. Κουτσουμπό Κωνσταντίνο και τον κ. Νικολάου Νίκο. Στην κατηγορία του cons draw  των ανδρών την πρώτη θέση κατέλαβε ο κ. Τριανταφύλλου Δημήτρης με δεύτερο τον κ. Καρούντζο Στέφανο και τρίτους τον κ. Τσιώλη Θανάση και τον κ. Πριόβολο Ηλία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λαμπρόπουλος, ο τέως Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Καγιάννης, το μέλος του ΔΣ κα. Μητσοπούλου και το επίτιμο μέλος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αναστόπουλος. Tην φωτογραφική κάλυψη του  event  είχε για μια ακόμη φορά το Royal Weddings, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη του στήριξη.

Related posts

Διακοπή νερού στην 11ου Συντάγματος στις 29/04/2024

Arcadia Spot NG

Ευχές από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Πρόγραμμα Λειτουργιών Μ. Εβδομάδας στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου

Arcadia Spot NG

Leave a Comment