Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Με επιτυχία το Meet Up του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τον ΑΣΑ Καλαμάτας

Με επιτυχία το Meet Up του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τον ΑΣΑ Καλαμάτας

Με επιτυχία το Meet Up του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τον ΑΣΑ Καλαμάτας. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου, θα ήθελαν από καρδιάς να ευχαριστήσουν για την επίσκεψή τους στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης τον ΑΣΑ Καλαμάτας.

Στα πλαίσια του εορταστικού προγράμματος “A December To Remember”ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης διοργάνωσε ένα meet up  με τον ΑΣΑ Καλαμάτας. Πρόκειται για τον προ – ετών επιτυχημένο θεσμό των φιλικών αναμετρήσεων με συλλόγους όμορων νομών, που στόχο έχουν την σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη των συλλόγων και φιλικά παιχνίδια μονού και διπλού.

Ο ΑΣΑ Καλαμάτας επισκέφτηκε τις Δημοτικές εγκαταστάσεις της Τρίπολης στα νέα ανακαινισμένα γήπεδα τένις με 10μελή αποστολή ενηλίκων συνοδευόμενη από την Πρόεδρο του συλλόγου κα. Ρέι Ηλιοπούλου και την προπονήτρια κα. Ελίνα Χατζή. Από τις 10:00 πμ ξεκίνησαν οι φιλικοί αγώνες με ενήλικα μέλη του σωματείου μας και ολοκληρώθηκαν στις 15:00 το μεσημέρι. Από πλευράς ΑΕΚ Τρίπολης αγωνίστηκαν τα παρακάτω ενήλικα μέλη: Πριόβολος Ηλίας, Κουτσουμπός Κώστας, Χριστάκος Νίκος, Λίνα Γκίκα, Καρατζάς Γιώργος, Αθανασοπούλου Ζωή, Τσούτσος Θοδωρής, Γιακουμή Μαριτίνα, Καμπυλαυκάς Χρήστος, Αθανασοπούλου Χριστίνα, Παπαβασιλείου Γιάννης και Καραμάσης Σπύρος. Με επιτυχία το Meet Up

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους αθλητές – μέλη του ΑΣΑ Καλαμάτας χρόνια πολλά για τις ημέρες, Καλά Χριστούγεννα με υγεία κ χαρά. Τέλος ευελπιστούμε σύντομα να ανταποδώσουμε και εμείς την επίσκεψή σας με ένα ανάλογο meet up στην Καλαμάτα.  

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment