Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Με το δεξί η Μανιάτη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Με το δεξί η Μανιάτη

Με το δεξί η Μανιάτη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το 2024 – 2η θέση στο FTA Christmas Tournament. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν την Μανιάτη Εβελίνα για την 2η θέση, που κατέκτησε στο τουρνουά της FTA (Fernandez Tennis Academy). 

Στο τουρνουά FTA Christmas Tournament που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την συγκεκριμένη ακαδημία, η αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση και κατέκτησε την 2η θέση. Πιο συγκεκριμένα στην τελική φάση σε Round Robbin ταμπλό με δύο νίκες και μια ήττα η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε ένα ακόμα τρόπαιο μπαίνοντας με το δεξί στην νέα χρονιά. Η Μανιάτη επικράτησε διαδοχικά των αθλητριών Βαμπίρη Μαγδαληνή με 2-1 σετ (53, 24, 10-5) και Στουραίτη Δήμητρα με 2-0 σετ (42, 42), ενώ ηττήθηκε από την Αρμάου Μαρίλια με 2-0 σετ (40, 40) κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά. Με το δεξί η Μανιάτη

Πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην αθλήτρια μας Μανιάτη Εβελίνα στο ξεκίνημα της, στην επόμενη κατηγορία των juniors, και της ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πάντα διακρίσεις.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment