Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα Πολιτικά

Με 123 υποψηφίους ο Γιώργος Καμπύλης

Με 123 υποψηφίους ο Γιώργος Καμπύλης

Με 123 υποψηφίους ο Γιώργος Καμπύλης .Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο κατά 65% κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας η παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη.
Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από 78 άντρες και 45 γυναίκες, ενώ το ποσοστό των γυναικών στο γενικό ψηφοδέλτιο και στα Κοινοτικά Συμβούλια ανέρχεται σε ποσοστό 41%.
Πρόκειται για 39 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από τους οποίους οι 11 είναι εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι που εξασφαλίζουν τη συνέχεια στη γνώση και την εμπειρία της δημοτικής παράταξης ενώ 24 υποψήφιοι συμμετέχουν για πρώτη φορά στα κοινά δίνοντας αέρα ανανέωσης, φρέσκες ιδέες και πολύ όρεξη για δουλειά.


Όσον αφορά τους υποψήφιους Προέδρους Κοινοτήτων οι 14 είναι εν ενεργεία Πρόεδροι που αποφάσισαν να συμπορευτούν με την «Πρωτοβουλία Αλλαγής» και τον Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους και την επόμενη πενταετία ενώ το 66% των υποψήφιων για τις Τοπικές Κοινότητες είναι νέοι στα κοινά με πολλή διάθεση και μεράκι για δουλειά.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά:
«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες της Βόρειας Κυνουρίας και με θέληση να συνεχίσουμε το έργο μας, που ξεκίνησε 4 χρόνια πριν, δημιουργήσαμε έναν συνδυασμό με δυναμικά στελέχη, μια Μεγάλη Ομάδα με όραμα και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο τους. Με 123 υποψηφίους ο Γιώργος Καμπύλης


Με την εμπειρία που αποκτήσαμε τα προηγούμενα έτη και κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα και τις ανησυχίες των δημοτών μας καταρτίσαμε ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό, στο οποίο συμμετέχουν ενεργοί από όλες τις ηλικίες, όλα τα επαγγέλματα και αντιπροσωπεύουν την τοπική κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα.

Μεταξύ των υποψηφίων περιλαμβάνονται άτομα καταξιωμένα που διαπρέπουν σε τομείς όπως της νομικής, της υγείας, του πρωτογενούς τομέα, του Δημοσίου Τομέα και της επιχειρηματικότητας.
Πρόκειται για ανθρώπους εργατικούς, δραστήριους, με νέες ιδέες, που είναι διαθέσιμοι να αφουγκραστούν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Κοινός μας στόχος είναι να εργαστούμε σκληρά, με ανιδιοτέλεια πέρα από δεσμεύσεις, εξυπηρετήσεις και προσωπικά συμφέροντα. Με φρέσκια ματιά και νέα προοπτική για την ανανέωση και την αναζωογόνηση του τόπου μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και τη συμπόρευση μαζί μου. Όλοι τους είναι άξιοι συνεργάτες και αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας.
Όλοι μαζί κοιτάμε το μέλλον με αποφασιστικότητα και όραμα, για τον τόπο που αγαπάμε. Καταφέραμε πολλά. Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.
Συνεχίζουμε υπεύθυνα και σας θέλουμε όλους μαζί μας». Ακολουθεί η λίστα με όλους τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης
«Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Related posts

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στη 38η Philoxenia της HELEXPO

Arcadia Spot GZ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΕΑ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment